2013-06-19 09:08:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Tele van energiával

Napi horoszkóp június 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az emberismeret terén bizony még lenne mit tanulnia. Talán nem látja teljesen tisztán azoknak a lelkivilágát, akik körülveszik önt. Ezért aztán előfordulhat, hogy ma csalódni fog valakiben, akiben korábban maximálisan megbízott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Talán nem mindenben ért egyet a társával, de abban mind a ketten biztosak lehetnek, hogy szeretik egymást. Márpedig ez lenne a lényeg, nemde? Minden vita, veszekedés és baj, csak azért van, hogy erre folyton újra rájöjjenek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Tele van energiával, és munkálkodással is telik a napja. Sok mindent tisztába tehet, és különös módon, amit kívül tesz, az, mintha belül is hatna. A pincéből felhozott régi holmi felébreszt elmúlt érzéseket.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napja a kikapcsolódásról kell, hogy szóljon. Vagy esetleg az történt önnel, ami korunk népbetegsége, hogy már ki sem tud kapcsolódni? Kezdje a mobilja és a számítógépe kikapcsolásával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Karrierje kissé háttérbe szorult az utóbbi időben. Megváltozott a fontossági sorrend: már nem a lét minősége, az igazi egzisztencia, hanem a puszta anyagiasság a cél. Csak ne akarjon mindent a külvilágra fogni. Erről ön is tehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szüksége lenne egy kis társaságra, szerelemre, flörtre. A Hold a kapcsolat házában jár, ha van kedvese, hívja el őt egy kellemes, gyertyafényes vacsorára. Ha pártalan, akkor se töltse magányosan az estét!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A változás túl gyorsan, elhamarkodottan jön, és megviseli lelkét, ami pedig kihat a testiekre is. A sportokat most inkább ne erőltesse. A pihentető úszás, lubickolás, futás helyet séta – inkább.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Felborulhat az eddig megszokott életrendje. Valami lehet a levegőben, mert az utóbbi időben, mintha minden összeesküdött volna ön ellen. A társa egoizmusa nagyon bántja. Pedig vegye észre, hogy valamiben mégis segíti önt.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szokottnál zaklatottabb napra számíthat: hajlamos lehet ma a túlfűtött érzelmekre, a csapongó lelkiállapotokra. Rázza fel magát, tegyen valami olyan dolgot, amit már régóta szeretne. Például kora reggel menjen úszni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jobb lenne, ha elfogadná önmagát olyannak, amilyen. Van, amin változtathat, de van, amin nem. És talán nem is kell. Tudjon különbséget tenni a saját és a mások elvárásai között. Mindig nem felelhet meg a külvilág igényeinek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A természetjárás, a kerti munkák sok örömet jelenthetnek ma önnek. A gépek világa, az Internet, a TV ijesztő hírei csak elkeserítik, felidegesítik. Az igazi valósággal való érintkezés megnyugtatóbb, mint a mesterséges közvetítők.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne lepődjön meg azon, ha sokan keresik a társaságát. Rég nem látott ismerősök, barátok jelentkezhetnek önnél, ne utasítsa vissza a találkozást! Ha terhesnek tűnik is, mert amúgy sok a dolga, a végén nagyon jól fogja érezni magát.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: